Verkoop

De verkoop van uw woning start met een uitgebreid intake gesprek zodat uw wensen voor de verkoop zo goed mogelijk in kaart worden gebracht. Persoonlijke aandacht en service staan bij ons voorop gedurende het hele verkoop proces tot en met de overdracht bij de notaris. U wordt volledig ontzorgd!

Allereerst bepalen we de marktwaarde op basis van de huidige woningmarkt. We kijken naar de beste verkoopstrategie die bij uw woning past, dit om gunstige voorwaarden en een zo goed mogelijke verkoopprijs te realiseren.

Een goede presentatie van uw huis op Funda en andere social media is erg belangrijk en bij Slob Makelaardij maken we dan ook gebruik van een professionele fotograaf die zorgt voor prachtige foto’s, 360 graden foto’s, een goede woonvideo met eventueel drone foto’s of een drone video en plattegronden van uw woning. Er wordt ook een brochure gemaakt.

Bij bezichtigingen en onderhandelingen met eventuele kopers van uw woning komt de professionaliteit van uw makelaar om de hoek kijken. Hij zorgt ervoor dat u de beste prijs voor uw woning krijgt en dat vraagt tijd en aandacht.

Kwaliteit vinden wij erg belangrijk en dat kunt u ook teruglezen in de hoge beoordeling die klanten ons geven aan het einde van het verkoopproces.

Bel ons voor een gratis waardebepaling op 0348-446662 of ga naar ons contactformulier