Verkoop

Met de sleutel tot uw succes maken wij het verschil! 

1. Gratis proberen no cure no pay voor 3 maanden lang.

2. Voordelige en scherpe courtage!

3. Unieke woningvideo met professionele foto's en plattegronden.

4. Maatwerk met onze colourpakketten, bepaal zelf wat u nodig heeft. 

Maak gebruik van onze gratis waardebepaling voor de eerste stap van de verkoop van uw woning.

De marktwaarde van uw woning op de juiste manier ingeschat. Te veel vragen kan "dodelijk" zijn. Maar ook te weinig. 

Onze persoonlijke aandacht, overleg op elk moment, inloggen op uw persoonlijke website, inzicht in uw verkoop. De meest uitgebreide fotobrochures van uw woning in eenzelfde gekleurde passe-partout met QR codes. Standaard in onze dienstverlening is een woningvideo inbegrepen. Slob Makelaardij is hier uniek in! Wij merken dat woningen met een woningvideo sneller verkocht worden. Mensen kunnen vanuit huis al een goed beeld krijgen van uw woning, waardoor interesse zeker gewekt is. 

Ons opvallende "Te Koop"-bord of 3-D bord met verlichting!

No-Cure-No pay, dat kan! Vraag ons er om!

Slimme ideeën geven vaak de doorslag. Wij zijn continue met uw woning bezig. Hoe kunnen we in een zo kort mogelijk tijd er zo veel mogelijk uithalen. Met een speciale A5 verkoopkaart bijvoorbeeld.

Op al onze pakketten zitten professionele echte woningvideo van uw woning! Dat is een betere beleving van u woonhuis en dus meer kopers!!!! 

Met een professionele fotograaf uw woning het beste uitgelicht, met plattegronden en eventueel uitgebreid met 3-D fotografie of hoogtefoto.Uiteraard doen wij ook mee met de landelijke open huizen dagen.

Tot slot een ruime keuze uit de manier van verkopen met een daarbij behorende prijs. Blauw, Rood, Groen en Geel of Benmezelf.nl Een afgewogen pakket om een succesformule te waarborgen. Wij maken graag een afspraak met u om dit verder uit te leggen.

Hieronder ziet u een voorbeeld een woonvideo van 1 van onze woningen.