Maatregelen Corona Virus

Vanwege het Coronavirus nemen wij als makelaarskantoor – waarbinnen wij dagelijks te maken hebben met veel fysieke contacten – uiteraard onze verantwoordelijkheden omwille van uw en onze eigen gezondheid. Wij zijn ons ervan bewust dat de huidige opgelegde maatregelen en richtlijnen van het RIVM alleen kans van slagen hebben, om het virus beheersbaar te krijgen, wanneer wij ons allen aan de afspraken houden.

Voor dit moment willen wij al onze medemensen veel sterkte en vooral veel gezondheid toewensen. Met inachtneming van de maatregelen hopen wij u een veilig en vooral een gezond thuis te kunnen blijven bieden. Want uw en onze eigen gezondheid heeft onze allerhoogste prioriteit. Wij houden de richtlijnen en adviezen van het RIVM en onze brancheorganisatie VBO nauwlettend in de gaten en volgen deze op.

Bereikbaarheid

Ons kantoor zal - net zoals gebruikelijk - alleen op afspraak te bezoeken zijn. Twijfelt u over uw gezondheid wanneer u een afspraak met ons heeft, laat ons dit dan direct weten.

Wij zijn, zoals u dat van ons gewend bent, zowel telefonisch als per e-mail gewoon bereikbaar.

Bezichtigingen

Bezichtigingen gaan in overleg met de betreffende opdrachtgever door onder strikte voorzorgsmaatregelen. Zo worden er o.a. geen handen geschud, houden we afstand van elkaar en maken wij zelf de deuren open en dicht. Daar waar onze opdrachtgever op dit moment geen kijkers wenst, respecteren wij dit.

Vertoont u symptomen zoals neus verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoest of heeft u verhoging of koorts? Neem dan contact op voor het maken van een nieuwe afspraak.

Waardebepalingen/kennismakingsgesprek

Wilt u uw woning verkopen? Ook dan kunt u zoals gewoonlijk contact met ons opnemen (telefonisch of via e-mail). Tijdens ons kennismakingsgesprek zullen wij geen handen schudden en houden wij afstand. Verder informeren en adviseren wij u als gebruikelijk en nemen wij de tijd voor u, zeker in deze bizarre tijd.

Taxaties

Taxatie-opnames gaan door met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. Daar waar de eigenaar van een woning geen taxateur wenst, respecteren wij dit.

Transport

Normaliter staan wij onze opdrachtgevers bij het transport van de woning terzijde. Om zoveel mogelijk persoonlijk contact te vermijden, zullen wij in het belang van een ieders gezondheid tot 6 april 2020 óf wanneer tussentijds anders wordt besloten, niet bij de notaris aanwezig zijn. Wij vragen u om begrip hiervoor.

Inspectie

Inspecties worden net als gewoonlijk gepland, echter onder de strikte voorwaarden en richtlijnen van het RIVM.

Wij raden u aan onze website en facebookpagina te volgen voor verdere informatie-updates.

Als laatste willen wij u meegeven goed op uzelf te blijven passen en op elkaar!

Wij staan, zoals altijd, voor u klaar