Omschrijving

In de ruim opgezette wijk De Volgerlanden bevindt zich deze mooie moderne nieuwbouwwoning die is opgeleverd in 2017. De woning is energie-neutraal gebouwd en voorzien van goede isolatie, een warmtepomp en zonnepanelen. Tijdens de warme zomers is het in de woning heerlijk koel door de vloerkoeling. In de winter is het op elke verdieping aangenaam, omdat elke verdieping is voorzien van vloerverwarming. 

Via de entree komt u in de ruime hal met meterkast, een afzonderlijke ruimte voor de warmtepomp, een toiletruimte en een vaste trap naar de 1ste verdieping. In de ruime en lichte woonkamer is aan de achterzijde een schuifpui. Voorts is er een trapkast. De moderne en open keuken met veel kastruimte is voorzien van een koelkast en een separate vriezer, een vaatwasser en een heteluchtoven met magnetron-functie. 

Op de 1ste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een moderne badkamer met een grote inloopdouche en een 2de toilet. 

Op de 2de verdieping is een separate ruimte voor de wasmachine en droger. Van de verrassend grote zolderruimte zouden nog 1 of zelfs 2 slaapkamers gemaakt kunnen worden.

Indeling

Ruime entree, meterkast, ruimte voor de warmtepomp, toiletruimte met toilet en fontein en een vaste trap naar de 1ste verdieping. 
Keuken uit 2017 voorzien van veel kastruimte, een koelkast, aparte vriezer, heteluchtoven met magnetron-functie, vaatwasmachine, 4-pits keramische kookplaat en afzuigkap.
Lichte en ruime woonkamer met trapkast en grote schuifpui die toegang biedt tot de achtertuin.

Eerste verdieping

Overloop en een drietal slaapkamers. 
Moderne badkamer met ruime inloopdouche, wastafel en 2de toilet. 
Vaste trap naar de zolderverdieping.

Tweede verdieping

Grote zolder met aparte ruimte voor de wasmachine en droger. 
Van de zolder zouden nog 1 of zelfs 2 slaapkamers gemaakt kunnen worden.

Tuin

Voor- en achtertuin. 
Zonnige achtertuin van ruim 10m diep voorzien van een groot terras. De tuin ligt op het zuiden en in de tuin bevinden zich onder meer een mooie appel- en perenboom. 
In de achtertuin staat een houten berging en aan de achterzijde van de tuin bevindt zich een poort naar het achterpad.

Bijzonderheden

-	Het betreft een nieuwbouwwoning die is opgeleverd in 2017.
-	De gehele woning is energie-neutraal gebouwd. De woning is goed geïsoleerd, voorzien van zonnepanelen (aan de achterzijde) en een warmtepomp.
-	Op alle verdiepingen is vloerverwarming aanwezig. 
-	Tijdens de warme zomers is het binnen in de woning koel door middel van vloerkoeling. 
-	Zonnige diepe tuin op het zuiden.
-	Deze woning bevindt zich in het midden van de straat waardoor er geen huizen direct tegenover staan. Vanuit de keuken kijk je in het verlengde van een aangrenzende straat. 
-	Perfecte afwerking. De woning is in 2017 met behulp van een interieurstylist ingericht. Hierdoor is een mooie lichte kleurstelling ontstaan waarbij de vloeren, muren en raamdecoratie op elkaar zijn afgestemd. 
-	Op elke verdieping bevindt zich een lichte pvc-vloer. 
- 
-	Oplevering in overleg.

Kenmerken